Organizari Evenimente

Ne ocupam de organizari evenimente si suntem foarte rigurosi atunci cand este vorba de evenimentul dvs.

Organizari Concerte

Acesta este punctul nostru forte! In fiecare an organizam in medie 200 de concerte in aer liber. Pentru cel mai important eveniment care se intampla in localitatea ta, ai nevoie de noi !

Organizari Evenimente Corporate Nunti

Pentru cea mai importanta zi din viata ta nu trebuie sa iti bati capul cu 1000 de probleme. Tu ai grija sa fii binedispus si sa te bucuri din plin de acest moment! De restul ne ocupam noi!

Piese de teatru

„Toate succesele mele in viata le datorez faptului ca, in toate lucrurile, am fost intotdeauna cu un sfert de ora inainte.” Horatio Nelson

„Indragostitii si nebunii au minti vizionare, imaginatii creatoare ce percep mai mult decat intelege recea ratiune.” William Shakespeare!

Organizari Baluri Boboci

Este poate cel mai important eveniment din viata unui student sau a unui liceean , de aceea trebuie ca totul sa fie perfect ! Tu trebuie doar sa fii pregatit de distractie , de restul ne ocupam noi.

Organizari Evenimente Lumea Copiilor

O lume a copiilor! Asa ar putea fi descrisa atmosfera creata de noi special pentru copilul dumneavoastra! Din dragoste pentru cei mici ne-am imaginat o lume aparte, "Lumea copiilor", unde acestia vor avea parte de surprize, cadouri, torturi personalizate si multe, multe momente de neuitat.