parallax background
Lora
25/02/2018
Andreea Banica
27/02/2018
 

SOCIAL


DOWNLOAD


BIOGRAFIE

Adda, pe numele său Ada Alexandra Moldovan, cântă și compune din copilărie.

Printre piesele sale se numără hit-urile: “Îți arăt că pot”, “Nu plânge, Ană”, “Lupii”, “Se vede pe fața ei” , “Te aud” și “De dorul tău”. Canalul ei de Youtube are 430 mii subscriberi și peste 200 de milioane de vizualizări.

Tânăra artistă a compus Imnul Bucureștiului, precum și piese pentru Andra, Ruby, Andreea Bănică, Amna, CRBL, Paula Seling și mulți alții, reușind, în timp să își deschidă propriul studio – BalAdda Records. A lansat primul serial muzical din Romania - Stările Addei; serial care a ajuns la al treilea sezon anul acesta.

S-a implicat în Campania #9cu0, în care încurajează femeile să nu consume alcool în timpul sarcinii.

A fost primul artist din România care a facut un proiect cu Live Streaming. Proiectul, denumit “O piesă în 12 ore”, a implicat un Live Stream de 12 ore pe rețelele de socializare, timp în care a compus în fața oamenilor o piesă care s-a și lansat la finalul zilei. Proiectul a avut mare success, fiind urmărit de sute de mii de oameni din țară și străinătate. Piesa rezultată din acest proiect a fost difuzată pe posturile de radio încă din prima zi de la lansare. Pentru că iubește folclorul, Adda a reinterpretat și reorchestrat celebra piesa populară ‘’Cântă cucu. Varianta ei are peste 14 milioane de vizualizări, fiind cea mai vizualizată reinterpretare de pe Youtube.