parallax background
JerryCo
February 3, 2018
Sonny Flame
February 5, 2018
 

SOCIAL


DOWNLOAD


BIOGRAFIE

Formată din surorile Denisa și Raluca Tănase, Bambi este o trupă de muzică pop.

Încă din copilărie, surorile au împărtășit o mare pasiune pentru muzică. Cariera și-au început-o la Palatul Copiilor din București. În timp au început să aibă apariții TV în cadrul emisiunilor ”Ba da, ba nu”, ”Feriți-vă de măgăruș” și ”Abracadabra”. Au studiat arta muzicală la Liceul de Muzică ”George Enescu”, iar apoi la Universitatea Națională de Muzică București.

Primul videoclip semnat Bambi vine în anul 2000, ”Doi Ochi Căprui” fiind difuzat în premieră în cadrul Festivalulul ”Callatis” din Mangalia. Piesa a devenit un hit al tuturor generațiilor, fiind difuzat pe toate posturile de radio și televiziune din Romania. Primul album, de pe care a fost extrasă și piesa ”Doi Ochi Căprui”, a fost lansat tot în anul 2000. Intitulat ”Bilețele de Dragoste”, albumul s-a vândut în peste 100.000 de exemplare în decursul a 8 luni.

Cel mai recent album semnat Bambi a fost lansat în anul 2010 și se intitulează ”Îmi cânt iubirea”. În anul 2011, ”Îmi cânt iubirea” le aduce surorilor Bambi ”Discul de Aur”. Din anii ’90 până în prezent, Bambi continua să aibă același succes, susținând concerte atât pe teritoriul României cât și în diaspora. Energia vibrantă pe care o posedă, carisma și emoțiile pe care Denisa și Raluca le simt în timpul actului artistic sunt transmise publicului, conexiunea care se formează astfel fiind cea mai frumoasă răsplată pe care o poate dorii un artist.