Ce poate fi mai frumos decât bucuria resimțită atunci când locul e potrivit, ambianța e potrivită, decorul îți fură privirea, iar momentele artistice sunt demne de Wow? Acestea sunt ingredientele unui eveniment reușit și totodată obiectivele noastre în cadrul proiectelor desfășurate.

Organizăm evenimente pentru momente speciale ca cele descrise mai jos sau putem personaliza un eveniment unicat, la cerere.
Organizări Baluri Boboci

Liceul și facultatea le porți mereu cu tine prin prisma amintirilor din seara balului bobocilor. Oferta Sprint Media include organizarea balului bobocilor, alături de asociațiile studențești și de elevi. Ne ocupăm de toate detaliile, incluzând booking local, entertainment, servicii sonorizare și servicii foto, pentru o seară de distracție pentru tot anul!

Organizări Evenimente Lumea Copiilor

Realizăm pentru piticul tău evenimente magice, ca de poveste. Din dragoste pentru cei mici ne-am imaginat o lume aparte, "Lumea copiilor", unde aceștia vor avea parte de surprize, cadouri, torturi personalizate și multe momente de neuitat.


Cere o oferta personalizata pentru evenimentul tau