parallax background
A lucrat 3 ani la o piesă și o lansează azi! Trupa Datina e “De-a dura”!
May 18, 2017
Elena Gheorghe
January 8, 2018
 

SOCIAL


DOWNLOAD


BIOGRAFIE

Numele ei este Jessie și este o artistă din noul val, o artistă fresh, talentată, o fire foarte pozitivă și energică. Multă lume când îi aude numele o întreaba dacă acesta este într-adevăr numele ei real. Da, este și a fost inspirat dintr-o piesă a lui Joshua Kadison - Jessie. Se poate spune că această carieră i-a fost predestinată intr-o formă sau alta, deși și-a descoperit pasiunea pentru muzică doar la vârsta de 12 ani când a început să ia primele ore de canto.

A crescut în radio fiind alături de tatăl ei și de mică a cochetat cu televiziunea, moderând două emisiuni de copii la postul tv local Antena1 Oradea.

În anul 2015 a participat la emisiunea Vocea României, concurând împotriva tatălui ei, poveste nemaîntâlnită până atunci în țara noastră. A ieșit învingătoare din acest duel și s-a făcut remarcată, intrând în echipa lui Marius Moga, cu care a și colaborat după ieșirea din concurs.

În anul 2018 a participat la Eurovision cu piesa Lightning Strikes ajungând până în semifinale, dar fiind foarte apreciată de publicul și de fanii acestui concurs.

Lansează primul ei single intitulat Ultima piesă de dragoste la începutul anului 2018 iar cea de-a doua piesă în luna iunie a aceluiași an Sărută-mă să tac, la ambele implicân-du-se activ în ceea ce privește textul, linia melodică dar și producția pieselor.

Datorită experienței acumulate în numărul mare de concerte live pe care le-a susținut, Jessie impresionează întotdeauna prin prezența ei scenică și cu energia pe care o transmite publicului, care ajunge să o îndragească încă din prima clipă când urcă pe scenă.