parallax background
Corina
24/02/2018
Adda
25/02/2018
 

SOCIAL


DOWNLOAD


Biografie

Cântăreață și compozitoare, Lora este una dintre cele mai talentate si apreciate artiste ale momentului în România. S-a născut și și-a petrecut mare parte a copilăriei la țară, în zona Vasluiului.
A început sa cânte ca backing vocalist într-o trupă rock, până și-a format propria sa trupă, ”FM”. La scurt timp după, a decis să participe la unul dintre cele mai vizionate show-uri TV ale vremii – ”Fabrica de Stele”, unde a făcut impresie foarte bună, ieșind pe locul doi. Talentul său și firea artistică nu au putut fi ignorate, astfel Lora inființează, alături de alte trei fete, trupa ”Wassabi”. Colaborarea durează trei ani, după care Lora decide că e timpul să își construiască o cariera solo. Decizia sa a fost încununată de succes, artista câștigând din ce în ce mai multă notorietate cu fiecare single lansat, single-uri care, aproape fără excepție, urcă rapid în topurile muzicale. Posedând un talent nativ și o personalitate încântătoare, nu durează mult până devine iubita show-urilor TV, astfel că din anul 2013, Lora este membru al juriului în cadrul emisiunii ”Next Star” România.
Dintre single-urile de succes ale Lorei enumerăm ”Fără el”, ”Puișor”, ”Bine mersi”, ”Floare la ureche” și ”Rămas bun”, cel din urmă răsunând pe toate posturile de radio și TV încă de la sfârșitul anului 2017.