Richy B & Seya, colaborarea latino a anului, pentru piesa “Sabes”

 
Alessia este #influencer! Schimbare radicala de look pentru artista!
26/03/2019
Mita - Nimeni
Mitza de la Bere Gratis lanseaza prima piesa solo!
28/03/2019
Richy-B-feat.-Seya-Sabes

Richy-B-feat.-Seya-Sabes


Richy B si Seya sunt pregatiti sa ia cu asalt piata muzicala si lanseaza “Sabes”, alaturi de Sprint Media Music. Cei doi sunt la prima lor colaborare, insa nu si ultima, si este una inedita: Richy este artist de origine chiliana, iar Seya o romanca focoasa, cu succes rasunator in Rusia. Piesa este compusa de Alin Radu, la versuri au participat si cei doi interpreti, iar vibe-ul latino, trend-ul ultimilor 2 ani, te va duce, cu siguranta, la serile toride de vara, dar si atmosfera de party continua.

Richy B este un artist originar din Chile, care face istorie în Suedia, la fel ca Dj Mendez, Croos Fire, Yei și chiar Tito Beltran.

Muzica lui a început să fie auzita, pentru prima dată în Chile, pe posturile de radio mai importante din țară, iar, in prezent, piesele lui au succes in țări precum Spania, Norvegia, Suedia, Bolivia, Australia, Peru, Finlanda, Argentina și Chile, printre altele, alaturi de producatorul si prietenul lui, Rigo Fuego.

In vara anului trecur, a cantat in deschiderea lui Luis Fonsi (Despacito), in cadrul festivalului “El Carrusel”, la Bucuresti.

A mai bifat colaborari si cu artisti din Romania, precum Matteo, Tom Boxer & Morena. A fost prezent si inca este in diverse rubrici ale unor emisiuni TV, atat autohtone cat si din Suedia.

Cantautorul a concertat alaturi de mari artisti precum Daddy Yankee , Tito el Bambino , Sean Paul (in Europa), Zalo Reyes , Américo , Cuentos de la Cripta ( in Venezuela), Kalamy Wey (Panamá) si Fernando Fuentes (Suedia).

Cine nu stie faimoasa piesa “Chocolata”, cantata de Seeya, romanca noastra care i-a cucerit pe rusi cu ritmurile balcanice.

Succesul nu a intarziat sa apara, iar artista a scos piesa dupa piesa, devenite imediat hit-uri, in toate colturile lumii: Rusia, Azerbaijan, Kazahstan, Turcia, Georgia, Armenia, chiar si India.

Mai mult de atat, Seeya a cantat si pe aceeasi scena cu Rihanna, in cadrul unui eveniment privat, organizat de ziua presedintelui Kazahstanului.