parallax background
Iuliana Beregoi
February 23, 2018
Corina
February 24, 2018
 

SOCIAL


DOWNLOAD


BIOGRAFIE

Ana Claudia Grigore alias Ruby este una dintre cele mai carismatice și spectaculoase artiste din România. A simțit chemarea muzicii încă din adolescență, ceea ce a facut-o să urmeze Liceul de Muzica ”Dinu Lipatti”, la secția Arta Spectacolului. După liceu a lucrat în domeniul jurnalismului.

Se lanseaza pe piața muzicală în anul 2011, cu piesa ”Party Hard”, urmată de ”Miracle of Love” în 2012, piesă ce intră în Romanian Top 100. Notorietatea i-o aduce piesa ”Stinge lumina”, auzită pe toate posturile de radio și de televiziune din România. Show-urile ei incendiare sunt susținute de hit-urile: "Stinge Lumina", "Nu pune la suflet", "De la distanță", "Tu (Inima și Sufletul)", "Băiat de bani gata", "Toată țara", "Lasa cucu-n pace", ”Condimente”.. și lista poate continua.

Pe lângă cariera muzicală, Ruby a reușit să impresioneze și în televiziune ajungând în finala show-urilor "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", "Dansez pentru tine", "Splash! Vedete la apă".

Ruby impresionează publicul prin energia debordantă pe care o posedă, captând atenția imediat cum pune piciorul pe scenă, fără nici un efort. Un talent înnăscut, o pasiune covârșitoare o ghidează și îi insuflă avântul neobosit, care îi face pe oamenii prezenți la show-uri să o adore pe frumoasa brunetă.