parallax background
Doddy
16/02/2018
DJ Project
18/02/2018
 

SOCIAL


DOWNLOAD


BIOGRAFIE

Un nume cu un background solid în domeniul muzical românesc, artistul este considerat primul hip-hop-er care promovează optimismul şi valorile României. Îşi compune şi produce singur piesele, adoptând un stil muzical cu un puternic mesaj social.

Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut „Pe cuvânt” feat. Kamara & Do-Re-Mi, care a fost numit „Imnul Copiilor” de către publicaţiile de specialitate. Cel de-al doilea single semnat Shift, „ Viaţa-i de vină” feat. George Nicolescu, s-a bucurat de succes, ajungând în topurile muzicale pe radio şi TV.

După single-urile „Lejer” şi „Muzică de noapte” feat What’s Up, a urmat surpriza pregătită de Shift pentru publicul său: „Sus pe toc”, piesă realizată în colaborare cu Marius Moga. Hit-ul „Sus pe toc” a ocupat locul I timp de cinci săptămâni, în topul celor mai difuzate piese de la radio, iar „Avioane de hârtie” a fost un succes răsunător în anul 2015.

Anul 2016 a început în forţă pentru Shift, artistul aflându-se pe radio şi TV cu două single-uri noi: „Norocos” feat. What’s Up & Connect-R şi “Urcă şi coboară” feat. Ruby. După un început de an promiţător, Shift nu se opreşte aici, ci lansează primul său album. Timp de doi ani, artistul a lucrat, transpunându-şi amintirile şi visele în 16 piese, iar albumul, care vorbeşte despre viaţa sa, l-a intitulat „Adevărul”.

Shift ne aduce şi în 2017 single-uri de succes ca „De la apus la răsărit” şi „Taci inimă” feat. Jo, precum şi zvonuri că, în curând, ne putem aştepta la un nou album.