parallax background
Oana Radu
January 11, 2018
What’s UP
January 13, 2018
 

SOCIAL


DOWNLOAD


BIOGRAFIE

Ștefan Stan a câștigat notorietate în anul 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs „Vocea României”, unde s-a remarcat datorită timbrului său baritonal.

La un an după ce a devenit Prima Voce a României, Ștefan Stan a lansat primul album din carieră , „Povestea mea”. Diferite ca stil, de la muzică blues-pop, rock, până la ritmuri moderne, piesele, 12 la număr, reprezintă single-urile cu care artistul a avut succes în turneul de promovare desfășurat pe parcursul întregii veri, în 15 orașe din țară. În 2014, a lansat piesa “Breathe” împreună cu o tânără artistă, TeddyK, cu care a participat la Eurovision, calificându-se la Selecția Natională. În același an, a lansat și piesa “Ne iubim”.

Stefan Stan cântă alături de bandul său, format din 7 persoane: Alex C. (chitară); Kostas (tobe); Mircea Elisei (clape); Bogdan Popescu (bass); Andreea Chitan (vioară/violă); Oana Laus și Daniela Marin (backing - vocals). Artistul interpretează un repertoriu vast de piese, atât proprii cât și cover-uri după piese ale unor cântăreți și trupe consecrate, cum ar fi: Frank Sinatra, Oscar Benton, UB40, U2, Sting, Elvis Presley, Queen, Prince, George Michael, Robbie Williams, Andreea Boceli; dar și piese de actualitate ale unor artiști precum Bruno Mars, Olly Murs.