parallax background
Stefan Stan
January 12, 2018
Boier Bibescu
February 2, 2018
 

SOCIAL


DOWNLOAD


BIOGRAFIE

Pe numele său real Marius Ivancea, s-a născut pe 8 februarie 1989, în București. Încă din copilărie, muzica i-a părut cea mai plăcută joacă. La vârsta de 8 ani a scris primele versuri și de atunci scrie fără oprire.

La 13 ani a pășit pentru prima dată într-un studio muzical și, un an mai târziu, a devenit textier la Atomic TV. La vârsta de 17 ani, What’s UP a scos primul său videoclip. Nu la mult timp după, Postul Atomic TV s-a inchis, moment în care artistul ia o pauză și își continuă studiile.

Câțiva ani mai târziu, artistul a simțit că trebuie să-și urmeze visul și s-a reapucat de mzuică. Îndrăgostit de producție, la începutul anului 2011 înființează Moondust Production și se închide în studio alături de proaspăta sa echipă. La scurt timp, proiectele au început să apară, proiecte printre care și pachete muzicale pentru emisiuni televizate(Kanal D, Antena 1, Euforia TV).

La vârsta de 22 de ani, What’s UP scoate prima piesă de success, ”Habar n-ai tu”, în colaborare cu Maximilian, moment în care anunță primul său album – ”Povestea inimii”. După acest featuring, What’s UP apare alături de Sișu în proiectele ”Mintea mea” și ”Dacă vrei”, iar mai apoi colaborează cu DOC pentru piesa ”Ceai”, care se bucură de un real success.

Notorietatea sa crește în momentul lansării hitului ”K la meteo”, un super featuring cu Andra, piesă ce devine unul dintre hiturile anului 2012 și pentru care Whats Up primește numeroase premii. Tot în 2012 colaborează cu Iony și Cabron pentru hitul ”Iarna pe val”.

”Taxi” este mega-hitul ce marcheaza primul single solo al artistului, piesă ce cucerește topurile muzicale și care reprezintă capul de afiș al unui turneu prin orașele României, în 2014.

În anul 2015, What’s Up nu avea cum să lanseze o altă piesă decât una ”Bine”. Noul single semnat Whats UP a depășit în câteva luni 10 milioane de vizualizări și s-a clasat săptămâni la rând în top 10 piese difuzate la radio și TV. Un an mai târziu, What’s UP pornea cu taxiul în căutarea marii iubiri și a ajuns la ”Piesa mea de dor”, pentru a continua seria melodiilor de success. În același an, artistul colaborează cu Cristina Vasiu pentru single-ul ”Hoț de inimi”.

În anul 2017, Whats UP a reușit să cucerească din nou toate topurile cu piesa ”La tine”, dar a mai lansat și ”Facem ce vrem”(feat. Florin Ristei), ”A mea”(feat. Ruby) și ”Așa-mi vine”(feat. Ioana Ignat).